Elmedin Mehić

Tarik Filipović ponovno igra ‘Ćiru’ – 26.5. u Slavonskom Brodu i 29.5. u Puli!

Autor: dnevno.hr

Osim glumački i redateljski, Tarik predstavu potpisuje i scenografski, a s Ćirom Blaževićem sudjelovao je u odabiru glazbe.

Dugogodišnje prijateljstvo popularnog Tarika Filipovića s trenerom svih trenera, Ćirom Blaževićem, iznjedrilo je predstavu „Ćiro“ koja posljednjih mjeseci ne prestaje oduševljavati publiku širom Hrvatske! Tako Tarik Filipović ponovno u ulozi Ćire stiže u Slavonski Brod gdje će u petak, 26. svibnja u KKD „Ivane Brlić Mažuranić“ opet uskočiti u ulogu Ćire Blaževića, a nekoliko dana kasnije, u ponedjeljak, 29. svibnja, predstavu će izvesti i pred publikom u Puli, u Istarskom narodnom kazalištu.

Osim glumački i redateljski, Tarik predstavu potpisuje i scenografski, a s Ćirom Blaževićem sudjelovao je u odabiru glazbe. Tarik predstavu autorski potpisuje s Antonijom Gabelićem, a radnja ove monodrame prati život Ćire Blaževića, od samih početaka u Travniku, do nogometnih vrhunaca i veličanstvene karijere najpoznatijeg nogometnog trenera naših prostora.

ULAZNICA kupikartu.ba sablon

Ulaznice za predstavu „Ćiro“ u Slavonskom Brodu mogu se kupiti u Brod Turistu, u Baru Sens na Korzu i u sustavu Eventim.hr, dok se u Puli prodaju na blagajni kazališta.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.