PROMO

Svojim trikovima uveseljava 25 godina: Jozo Bozo oduševio i Georgea W. Busha!

Autor: dnevno.hr

Slavni trik s maramom kao i neke potpuno nove imat će prilike vidjeti zagrebačka publika ovog prosinca. Jozo priprema predstavu Čarobni Božić u Lisinskom koja će se održati 18. prosinca u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski, u terminima u 10 i 12 sati.

Jedan od najboljih svjetskih mađioničara za djecu Jozo Bozo oduševio je obitelj bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha. Jozo već 25 godina fantastičnim trikovima uveseljava djecu diljem svijeta, a 18. prosinca nastupa pred zagrebačkom publikom.

 ‘‘Trik koji je posebno oduševio predsjedničku obitelj bio je onaj s maramom koja nestaje, odnosno trebala bi nestati međutim događaju se sve druge komplikacije i zavrzlame ali marama ostaje. Ova kombinacija čarolije i skeča postala je moj najpoznatiji trik po kojem sam prepoznatljiv u mađioničarskoj zajednici!”– otkriva Jozo i dodaje: ”U nekoliko sam navrata bio pozvan u Bijelu kuću, pa to najbolje pokazuje koliko sam im se svidio; naime, na takvim predstavama za američku predsjedničku obitelj obično ne nastupaju stranci, a ja sam bio pozvan dvaput!”

Slavni trik s maramom kao i neke potpuno nove imat će prilike vidjeti zagrebačka publika ovog prosinca. Jozo priprema predstavu Čarobni Božić u Lisinskom koja će se održati 18. prosinca u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski, u terminima u 10 i 12 sati. Jednosatna predstava s adventskom tematikom, gosti iznenađenja i Jozino bogato iskustvo jamče da će Čarobni Božić biti nezaboravan adventski doživljaj za cijelu obitelj. Božić je i vrijeme darivanja, te će tako dio sredstava ići Domu za djecu u Laduču.

 ”I nakon 25 godina i više od 12.500 predstava mogu reći da zaista volim izvoditi predstave za djecu. Djeca znaju biti zahtjevna i puno traže, ali kada ih oduševe čarolije stvori se takva pozitivna energija koju sanja svaki izvođač!” – rekao je Jozo Bozo i dodao: ”Pozivam sve da dođu sa svojim obiteljima na Čarobni Božić u Lisinskom, uživaju u mojim čarolijama i ovog Božića povjeruju u magiju!”

Jozo Bozo, pravim imenom Josip Alajbeg, jedan je od najboljih i najpoznatijih svjetskih mađioničara za djecu. Devet godina zaredom svrstan je u Top 10 najboljih dječjih mađioničara na svijetu i često je predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu. Od 2006. pa sve do danas nastupa u slavnom Magic Castleu u Hollywoodu, a 2011. proglašen je holivudskim izvođačem godine za djecu.

Ulaznice za Čarobni Božić mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60,00 kn.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.