Svi se sprdaju Tomislavu Nikoliću: Je li i Stevena Seagala poljubio triput kao Kolindu? (VIDEO)

Autor: M. M.

"Razgovor su vodili na esperantu", napisao je jedan korisnik Facebooka, dok je drugi dodao: Nikolić se odlično pripremio za razgovore samo što ga, kad malo duže govori engleski, zabole ruke.

Popularni glumac, producent i glazbenik Steven Seagal trenutno boravi u Srbiji, a osim uživanja u ćevapima, Seagal je odradio i  susret s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Snimka susreta proširila se društvenim mrežama, a Radio Slobodna Europa objavio ju je na Facebooku.

Nedugo nakon objavljivanja videa krenule su i sprdnje na račun srpskog predsjednika koji ne govori engleski jezik.

“A razgovor su vodili na esperantu”, napisao je jedan korisnik Facebooka, dok je drugi dodao: “Nikolić se odlično pripremio za razgovore samo što ga, kad malo duže govori engleski, zabole ruke.”

Hrvati su se prisjetili njegova nedavnog nasrtaja na predsjednicu Grabar Kitarović i zapitali se koliko je puta poljubio Stevena Seagala.

Akcioni heroj Sigal kod predsednika NikolićaAkcioni heroj Sigal kod predsednika NikolićaPredsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se sa američkim glumcem, producentom i muzičarem Stivenom Sigalom. Sigal, inače majstor aikida, razgovarao je i sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim o mogućnostima saradnje na promociji Beograda i Srbije u svetu. Sigal važi za velikog prijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina i javno je podržao rusku aneksiju Krima, gde je održao i koncerte sa svojim bluz bendom. http://goo.gl/7L15Ih

Posted by Radio Slobodna Evropa – Balkanski Servis on Tuesday, 1 December 2015




Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.