Pixabay

STVARNO BIZARNO: Zrakoplov kasnio pet sati jer je praznovjerna žena ‘za sreću’ bacala novčiće u motor

Autor: Hina

Praznovjerna starica stajala je na pomičnim stepenicama bacajući novčiće na motor, vjerujući da će na taj način omogućiti putnicima siguran let.

Zbog jedne osamdesetgodišnje putnice zrakoplov tvrtke China Southern Airlines na liniji Šangaj – Guangzhou kasnio je nekoliko sati jer je gospođa “za sreću” bacala novčiće na jedan od motora letjelice, izvijestili su državni mediji.

Praznovjerna starica stajala je na pomičnim stepenicama bacajući novčiće na motor, vjerujući da će na taj način omogućiti putnicima siguran let.

Osoblje zračne luke, koje su na gospođu upozorili ostali putnici, kasnije je pronašlo osam novčića na motoru, i jedan u motoru.

Kapetan zrakoplova objasnio je da bi, da je motor ‘usisao’ kovanice, moglo biti velikih problema te su mogle ozbiljno omesti njegov rad.

Zbog praznovjerne gospođe zrakoplov je prije polijetanja morao biti u potpunosti i temeljito ponovno pregledan. Let je kasnio punih pet sati.

Zrakoplovna policija privela je osamdesetgodišnju putnicu ustanovivši da nije mentalno poremećena. Njezini susjedi su policiji kazali kako vjeruju da je budistkinja.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.