pixabay / wikipedia

SRAMOTAN ISPAD GRADONAČELNIKA: Komentirao grudi novinarke, a dobio je nevjerojatnu kaznu!

Autor: dnevno.hr

Novinarka Carl u svojoj tužbi je tvrdila kako je zbog svega imala velike psihičke teškoće, ali i bolove u leđima

Gradonačelnik slovenskog Kopra Boris Popovič mora zbog seksističkog i uvredljivog komentara novinarki koja je pratila jedan  sudski slučaj platiti  3.500 eura s pripadajućim kamatama.  Poznati slovenski političar je bio nezadovoljan ranijim izvještavanjem Evgenije Carl za Slovensku televiziju, za njegova suđenja u optužbi za zlouporabu položaja još 2013. godine.

Popovič je, umjesto komentara koji je novinarka zatražila, odgovorio kako ima lijepe grudi. Na tome se nije zaustavio već je nadodao da ih je pohvalila čak i njegova supruga.

Novinarka Carl u svojoj tužbi je tvrdila kako je zbog svega imala velike psihičke teškoće, ali i bolove u leđima.

Foto: Screenshot

U svom su iskazu i sudski vještaci potvrdili da je sve to moguće. U iskazu je novinarka navela i kako je Popovič znao često izreći uvredljive i seksističke komentare, zbog čega je tužbom zatražila odštetu od 7.000 eura.

Carl tvrdi kako joj je rekao da nimalo nije nalik na Pamelu Anderson, nekadašnju zvijezdu američke serije “Baywatch”.

Slovenski mediji pišu kako je sutkinja Alenka Kočevar-Nosan presudila da Popovič mora za svaki sličan ispad prema novinarki platiti dodatne 2.000 eura.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.