screenshot

ŠOKANTAN TRENUTAK S KRALJEVSKOG VJENČANJA: Princ Harry je svom ocu izgovorio REČENICU OD KOJE SU SVI ZAŠUTJELI!

Autor: dnevno.hr

Na vjenčanju princa Harryja i američke glumice Meghan Markle dogodio se i jedan neobičan trenutak kada je prijestolonasljednik Charles s mladom prilazio mladoženji

Otac Meghan Markle je bolestan i nije mogao prisustvovati njezinom vjenčanju,  stoga je odlučeno da princ Charles doprati mladu do oltara

Charles je tako napravio, a kada je svojem mlađem snu Harryju predao ruku glumice, vidno dirnuti princ je rekao: “Hvala ti, tata!” (“Thank you, pa!”)

Na društvenim je mrežama ova jednostavna rečenica, izazvala ogromne reakcije. Članovi engleske kraljevske obitelji, naime, imaju zabranu iskazivanja emocija u javnosti, a osim toga ne smiju ni tepati jedni drugima.

Skoro ih je nemogiće, prilikom javnih nastupa, čuti kako se obraćaju jedni drugima, a kada to i čine, reč je o jako službenom govoru. Tako da je ovo presedan.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.