Marko Mrkonjic/PIXSELL

SJEĆATE SE LIBERLANDA? Osnivač uvjeren: ‘Trump će priznati moju državu’

Autor: dnevno.hr

Liberlend je područje od sedam kvadratnih kilometara na granici između Hrvatske i Srbije koje je tzv. ničija zemlja

Osnivač Liberlenda, države od sedam četvornih kilometara  između Hrvatske i Srbije, Vit Jedlička nada se kako će pogledi Donalda Trumpa na vanjsku politiku dovesti do priznanja njegove zasad nepriznate države.

Neortodoksni Trumpovi pogledi na međunarodnu politiku mogli bi, kako kaže Jedlička, priznati Liberlend, piše Washington POst.

“Trumpovmpov dolazak definitivno otvara nova vrata”ekao je Jedlička na zabavi koju je protrampovski list Washington Examiner organizirao u čast inauguracije u petak. On sam je s 20-ak istomišljenika prisustvovao zakletvi novog američkog predsjednika.

Liberlend je područje od sedam kvadratnih kilometara na granici između Hrvatske i Srbije koje je tzv. ničija zemlja, odnosno nije utvrđeno kojoj od dvije zemlje službeno pripada, podseća Washington Post.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.