screenshot, youtube

SIMPSONI OPET SPRDAJU DONALDA TRUMPA: Povezali ga s Hitlerom! (VIDEO)

Autor: A.P.

Narator tada postavlja pitanje: " Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući - za koga biste željeli da odgovori na poziv?". Naime, ovo pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hillary Clinton iz 2008. u kojemu se Amerikancima postavlja pitanje, ako zazvoni u tri u noći, koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima.

Britanski mediji prenose najnoviji video klip  20th Century Foxa u kojem se navodi kako će Marge i Homer Simpson na američkim predsjedničkim izborima glasati za Hillary Clinton.

Na YouTubeu je studio objavio samostalnu epizodu naslovljenu “3.00 ujutro”.

U ovoj epizodi se republikanski kandidat Donald Trump pojavljuje s primjerkom knjige “Veliki govori” Adolfa Hitlera. Yahoo prenosi i detalje epizode. Naime, Marge, kada Homer najavi da će možda glasati za Trumpa, kazuje: “Ako ćeš tako glasati, pitam se hoću li ikad više moći biti s tobom”.

Narator tada postavlja pitanje: ” Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući – za koga biste željeli da odgovori na poziv?”. Naime, ovo pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hillary Clinton iz 2008. u kojemu se Amerikancima postavlja pitanje, ako zazvoni u tri u noći, koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima.

A u samom nastavku epizode prikazano je kada se na takav poziv jave Trump i Clinton. Trump se javlja i govori ”ne sada, na Twitteru sam”. Nakon toga naređuje pomoćniku: “Stavi moje ime na Lincoln Memorial, raspusti NATO … i donesi mi kajganu na zlatnom tanjuru.”

Način na koji se Bill Clinton javlja na telefon je sljedeći: “Soba za sastanke? Evo dolazim!”, a ubrzo se snuždi i slušalicu dodaje svojoj supruzi Hillary i govori joj: “Oh, za tebe je”.




Hillary na to odvraća: “Da, odsad je uvijek za mene”.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.