PRIMJER IZ NJEMAČKE! Ovako se tretira radnike, Hrvatice nakon samo mjesec dana rada ostale iznenađene postupanjem (FOTO)

Autor: I.G.

Zadovoljan radnik, koji zna da ga se cijeni, je najbolji i najproduktivniji radnik.

Primjer njemačkog poslodavca iz bavarskog mjesta Bayrischzell trebao bi biti primjer svim poslodavcima, naročito onima koji nikad nisu iskazali poštovanje prema svojim zaposlenicima.

On svojim radnicima, bez obzira koliko dugo rade za njega, za rođendane pripremi prigodan poklon – bocu pića, grickalice i novčanu nagradu. Osvjedočile su se tome i dvije Hrvatice, Sanja i Ivana. Ivani je to prvi posao u Njemačkoj; njemački govori dobro, a kod ovog je poslodavca bila tek dva mjeseca prije nego ju je iznenadio rođendanskim poklonom, piše CroExpress.eu. Sanja njemački priča slabo, kod poslodavca je radila tek mjesec dana, ali i unatoč tome svojih rođendanskih 100 eura, bocu pića i grickalice, je dobila.

Dobar primjer za poslodavce, ali i za radnike.

Fotografije je u Facebook grupi ‘Nova budućnost u Njemačkoj‘ objavio Stjepan Bingula, administrator ove te grupe ‘Moj život sutra…Njemačka‘.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.