screenshot, youtube

ON ZNA ŠTO NAS OČEKUJE U BUDUĆNOSTI? Mladić tvrdi da je vremenski putnik

Autor: A. P.

Noah ne smije puno otkrivati o budućnosti jer tako ugrožava vlastiti život

 Noah tvrdi kako  dolazi iz 2021. godine, a iako smije puno otkrivati o budućnosti jer tako ugrožava vlastiti život, neke stvari je ipak otkrio. Navodno nas očekuje zanimljiva budućnost.

Noah tvrdi ako će Doland Trump 2020. godine opet biti izabran za predsjednika. Ali to nije sve, u punom zmahu će biti i umjetna inteligencija, a sve će preuzeti uređaju poput Googleovih naočala.

”Nikoga ne namjeravam zavaravati. Moj jedini cilj je ljudima dokazati da putovanje kroz vrijeme postoji jer sam ja vremenski putnik”, kazao je. No, kako ga se ne bi moglo identificirati, iako govori u kameru, lice mu je zamagljeno.

Video je ”vremenski putnik” poslao YouTube kanalu Paranormal Elite koji ga je objavio. Iako izgleda da mu je 25 godina, Noah tvrdi kako je star 50 godina, no uzeo je lijek za pomlađivanje. Jezik kojim govori je engleski, i to američkim naglaskom, a navodi kako se kako se vratio 13. studenoga 2017. iz 2021. godine.

Putovanje u vrijeme će, kako tvrdi Noah, u javnosti biti otkriveno 2028. godine.

”Živim u 2021. godini. To je vrijeme u kojem provodim najviše svoga života i kojemu pripadam”, naveo je.

Električni automobili će, kako navodi vremenski putnik, juriti i 965 kilometara na sat. A osim otkrivanja tajni koje ne smije otkriti, Noah je dao i jedan financijski savjet. Uložite novac u održive izvore energije.




U ovome slučaju, doista će vrijeme pokazati je li istina što navodi ovaj ”vremenski putnik”.

Do 2021…




Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.