Pixabay

Odbjegli papagaj Paco zadao glavobolju njemačkim vatrogascima

Autor: Hina

Samo je jedna stvar mogla privoljeti 12-godišnjeg cirkuskog papagaja Paca da prestane s ludorijama i uz pomoć vatrogasaca vrati se u cirkus u Stuttgartu - ljubav

Paco, koji nastupa u cirkusu Krone pobjegao je u nedjelju tijekom probe i odletio na obližnje stablo, rekao je glasnogovornik cirkusa.

Zbog obilne kiše i nepodnošljivog glasanja pataka Paco nije htio sići. Kada su stigli vatrogasci s ljestavama, Paco je jednostavno odletio na drugo stablo. Njegov vlasnik, talijanski akrobat Alessio Fochesato dosjetio se da Paca može spustiti uz pomoć njegove voljene družice, papige Gypsy.

Vremešni papagaj naposlijetku se predao kad su vatrogasci na ljestve postavili kavez s Gypsy i u drugome ga pokušaju neozlijeđena uhvatili. Cijeli je spektakl trajao sat i pol, rekli su vatrogasci.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.