OBOŽAVALI SMO IH: Jeste li znali da su ove glumačke legende umrle? (VIDEO)

Autor: A.P.

Obožavali smo ih gledati u humorističnim serijama, ali i u filmskim klasicima, stoga je nadasve začuđujuće što su njihove smrti prošle nezamijećeno.

Gotovo nikada javnosti ne promakne smrt velikih glumačkih zvijezda. Obožavali smo ih gledati u humorističnim serijama, ali i u filmskim klasicima, stoga je nadasve začuđujuće što su njihove smrti prošle nezamijećeno.

James Avery – jedna od omiljenih serija devedesetih svakako je ”Princ iz Bel Aira” . Osim Will Smitha, svakako nam je dragi lik bio i ujaka Phila. No, jeste li znali kako je glumac 2013. godine ovaj glumac umro jod komplikacija nakon otvorene operacije srca. Uz najpoznatiju ulogu, glumio je i u stotinjak drugih filmova i TV serija.

Marcia Wallace – možda vam nije fizički poznata, no njezin glas krasio je učiteljicu Ednu Krabappel u legendarnim Simpsonima,

Wendie Jo Sperber – ako ste zaluđeni filmskim serijalom ”Povratak u budućnost” onda vam je poznata sestra Michaela J.Foxa . Ova glumica je umrla u dobi od 47 godina, od iste bolesti je i preminula.

Ostale glumce pogledajte u videu ispod.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.