screenshot

OBAMA ZABEZEKNUO JAVNOST: Nećete vjerovati zašto si je pomirisao ruku usred govora!

Autor: A.P.

"Postoji neki tip na radiju koji tvrdi da smo Hillary i ja demoni. Tvrdi da smrdimo na sumpor. Zar to ni vrhunski?", rekao je Obama. A nakon toga je pomirisao svoju ruku.

U utorak je američki predsjednik Barack Obama prekinuo svoj govor i javno demantirao da je demon. Zvuči nevjerojatno, no, američki predsjednik se osvrnuo na tvrdnje radijskog voditelja Alexa Jonesa.

“Postoji neki tip na radiju koji tvrdi da smo Hillary i ja demoni. Tvrdi da smrdimo na sumpor. Nije li to vrhunski?”, rekao je Obama. A nakon toga je  pomirisao svoju ruku.

“Mislim, dajte ljudi” Demokracija ne funkcionira ako govorite takve stvari i ako postoje ljudi koji u to vjeruju”, rekao je smijući se, javlja CNN.

Urednik nezavisnog portala Infowars, ali i radijski voditelj je tijekom prijenosa uživo istaknuo je da Obama i Hillary Clintom smrde”na pao” i da su “jezivo mračni, zli i opsjednuti”.




Obama, koji smatra ove tvrdnje glupima i smiješnima, morao je reagirati. Zanimljivo, zar ne?

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.