screenshot

NOVI DEGUTANTNI TRUMPOV (VIDEO): Za desetogodišnjakinju rekao kako će mu za 10 godina biti djevojka!

Autor: A.P.

Sada se internetom proširila snimka iz 1992. godine. Na toj snimci, tada 46-godišnji Trump gleda u skupinu djevojčica i govori kako će mu jedna od njih za 10 godina biti cura.

U posljednje se vrijeme republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump  suočava s mnogobrojnim optužbama za seksualno uznemiravanje žena. No, to nije sve, samo niču snimke koje te navode i dokazuju.

Sada se internetom proširila snimka iz 1992. godine. Na toj snimci, tada 46-godišnji Trump gleda u skupinu djevojčica i govori kako će mu jedna od njih za 10 godina biti cura.

Naime, ovaj je video u srijedu navečer objavio CBS News, a nastao je na božićnog izdanja emisije Entertainment Tonight u Trump Toweru u New Yorku, .

Tako na ovoj snimci možete čuti Trumpa kako pita djevojčicu ide li gore pokretnim stepenicama, na što mu on potvrdno odgovara.

Trump se nakon toga okreće prema kameri i govori: ”Za 10 godina će mi biti djevojka. Možete li to vjerovati?”.

Podsjetimo, republikanskom kandidatu ovo nije prvi gaf. Još 2006. godine Trump je na sličan način komentirao vlastitu kćer Ivanku. Tada je rekao: ”Rekao sam da Ivanka nije moja kći, možda bi mi bila cura”.

Autor: A.P.