Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nikad niste razumjeli što Belan točno izgovara u svom hitu? Otkrivena ‘čiovska tajna’

Autor: M.B.

''Nedir je stara, arhaična riječ i znači negdje... Negdje nad morem plavim...To je stih koji je napisao Dražen Biočić s Čiova, izvrstan pjesnik i ribar, a moj veliki prijatelj. Zvonimir Zrilić iz Zadra te je njegove stihove uglazbio'', objasnio je Belan.

Vjerujemo da je veliki broj poklonika Nene Belana kojima apsolutno nije jasno što to njihov omiljeni pjevač pjeva u pjesmi koja se zove “Nedir nad morem plavim”. Kakav nedir? Vjerojatno ste ga u svojoj glavi čuli da ustvari pjeva “letim”? Ili možda nemir?

Novinarka Slobodne Dalmacije pitala je popularnog Splićanina što mu je uopće taj nedir?

 – Nedir je stara, arhaična riječ i znači negdje… Negdje nad morem plavim…To je stih koji je napisao Dražen Biočić s Čiova, izvrstan pjesnik i ribar, a moj veliki prijatelj. Zvonimir Zrilić iz Zadra te je njegove stihove uglazbio.

Dražen živi autentično, bez mobitela i interneta, pa me baš bila pogodila istinitost te stare riječi… Nedir… Nije nemir… Nego samo spokoj nad morem plavim, mir i radost… – konačno je objasnio “veliku zagonetku” Neno Belan.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.