commons.wikimedia.org

NAJORIGINALNIJA ISPRIČNICA U POVIJESTI: Bruce Springsteen je uljepšao dan ovom dječaku!

Autor: A.P.

Springsteen se, kako tvrdi otac dječaka, razveselio nadodao: 'Moram najprije sve pročitati kako se ne bi opet uvalio u probleme, kao sa svojim prvim ugovorom'

Michaelu Fenertyju velika je želja bila upoznati legendarnog Brucea Springsteena. Ravnatelj njegove škole ovom učeniku petog razreda je rekao kako ga može upoznati ali ako mu slavni pjevač potpiše ispričnicu.

Kako prenosi BBC Springsteen je u njegov grad došao kako bi se u gradskoj knjižnici promovirao svoju autobiografiju ‘Born to run’. Tamo se družio s fanovima i potpisivao im knjiga.

A Michael je svojem idolu predao papir na kojem je pisao: ”Molim vas ispričajte Michael Fenertyja što je zakasnio ili bio odsutan na današnjoj nastavi. Došao je u gradsku knjižnicu kako bi me upoznao i dobio primjerak moje knjige”.

ctotcpswiaamdkt

Springsteen se, kako tvrdi otac dječaka, razveselio nadodao: ‘Moram najprije sve pročitati kako se ne bi opet uvalio u probleme, kao sa svojim prvim ugovorom’

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.