Wikimedia Commons

NAJMRAČNIJE TAJNE ISPLIVALE U JAVNOST: ‘Zečice’ su čekale da Hugh Hefner umre, a onda su progovorile

Autor: Dnevno

Pokojni vlasnik Playboya nimalo nije bio ugodna osoba

Poznat po svom hedonizmu, no poznatiji kao osnivač najpoznatijeg magazina za muškarce Playboya, Hugh Hefner živio je u svojoj vili s mnogobrojnim ljepoticama. No, javnosti će se sada, u novoj emisiji o njemu, otkriti kakav je bio u svoje četiri zida. Bivša zečica Carla Howe u Hefnerovoj vili živjela je sa sestrom blizankom Mellisom. Novinarima je otkrila kako se snima dokumentarna emisija koja će otkriti kako se Hefner odnosi prema djevojkama koje su živjele u palači. Otkrila je i kako je nije prisustvovala nijednom incidentu, ali je čula mnogo grozota o pokojniku.

“Nikada nisam imala ružno iskustvo s njim, ali mnogo je djevojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lijepo. Nekada je držao osam djevojaka zatvorenih u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na sreću, meni se nikada ništa loše nije dogodilo. Kada sam ja živjela u vili, Hugh je već bio oženjen, tako da mogu reći da sam jedna od rijetkih koje su dobro prošle”:

Carla tvrdi kako je Hefner znao da će te stvari kad-tad izaći na vidjelo.

“Djevojke su znale u što se upuštaju kada su pristale na njegove uvjete, a htjele su da svoje živote mijenjaju za karijeru. Svakako, neke od stvari koje su se dogodile su užasne i to nikako nije bilo u redu”, otkrila je.

Prva koja je, inače, progovorila o užasnom životu u Playboy vili je Holly Madison, koja je s Kendrom Wilkinson živjela s Hefom sedam godina.

“Morala sam izgledati kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesretna. Vicky je dovodila gomilu žena u njegov krevet, i jasno mi je zašto je to radila – što više njih je bilo, manja je bila šansa da će ona morati imati seks s njim”.

I Kendra je pričala o seksu s Hughom: “Da bih preživjela te noći, bila sam pijana i napušena Nije bilo drugog načina, a nisam mogla to izbjeći”:




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.