Heavy.com

NAJMOĆNIJA OBITELJ NA SVIJETU: Upoznajte Trumpove!

Autor: A.P.

S prvom suprugom Čehinjom Ivanom dobio je troje djece, a s drugom Amerikankom Marlom jedno dijete.

Obitelj Donalda Trumpa broji više članova od prosječne obitelji. Tako je sada Slovenka Melanija rođena Knauss postala prva dama Amerike. Donald  je postao 45 predsjednik SAD-a. Valja svakako spomenuti kako je Melania Donaldu treća supruga.

S prvom suprugom Čehinjom Ivanom dobio je troje djece, a s drugom Amerikankom Marlom jedno dijete.

Donald Jr. najstariji je sin, a sa suprugom ima dvoje djece, kći Ivanka sa suprugom Jaredom Kushnerom ima troje djece, a treće dijete iz braka s Ivankom Trump, sin Eric oženio se prije nekoliko godina.

Trump je u kratkom braku s missicom Marlom Maples dobio kćer Tiffany, te je navodno tijekom tog braka započeo vezu sa Slovenkom Melanijom Knauss. S njom je ima sina Barrona.

tramps

S tri godine mlađom češkom manekenkom Ivanom Zelničkovom bio je Donaldov prvi brak i to 1977. godine te je trajao 15 godina. Ona je rekla da ju je Trump osvojio šarmom, inteligencijom i energijom. Zajedno su izgradili poslovno carstvo, no Donald je pao na čari glumice Marle Maples. A svakako jednu od medijski najpopraćenijih brakorazvodnih parnica pokrenula je Ivana koja je Trumpu uzela 25 milijuna dolara sudskom nagodbom. A od tog braka ostao je povijesni citat: “Nemoj se naljutiti, uzmi mu sve”.

Donaldovu kandidaturu za predsjednika Ivana je podržala.




Nadalje, 1993. godine Trump se oženio  s ljubavnicom Marlom u hotelu Plaza, a ona je tada bila u visokom stupnju trudnoće. Tiffany se rodila nakon  dva i pol mjeseca, Marla i Tiffany su nakon razvoda 1999. godine odselile se u Kaliforniju, dok je Donald plaćao alimentaciju i školovanje kćeri.

Prije godine Marla je u Oprah showu rekla da ga nikad nije prestala voljeti!

Home Sweet Home! Nothing better than returning to these 3 little ????’s!




A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Od prvog dana Donaldovo troje najstarije djece rade za oca, a danas su na vodećim pozicijama obiteljskog koncerna The Trump Organization. Ivanka je medijski najeksponiranijana, te gradi svoje modno carstvo. Ima diplomu iz ekonomije a ranije se bavila manekenstvom.

Snuggle time is the best time. #Latergram

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

S obzirom da je uvijek odmjerena i elegantna Ivanka je bila zaštitno lice kampanje svog oca. A što se tiče širenja obiteljskog carstva van granica SAD-a za to je zadužen Eric Trump.

slika-zaslona-2016-11-09-215901

Tiffani koja je odrasla u Kaliforniji veoma je bliska s polubraćom. Diplomirala je sociologiju i urbanu kulturu. Najmlađi je Baron koji ima deset godina i navodno priča i slovenski jezik.

 

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.