screenshot

NAJLJEPŠE MJESTO NA SVIJETU: Ova plaža je nastala bombardiranjem mjesta! (VIDEO)

Autor: A.P.

Vodič na Marietasima Ventura Osorio rekao je: "Uoči Prvog svjetskog rata meksička vojska koristila je otoke kao poligon za testiranje raznih bombi. Ova plaža nastala je kao rezultat toga, ali i drugih faktora poput vremenskih uvjeta i erozije stijena".

Jedna od najvećih turističkih atrakcija na svijetu svoj nastanak zahvaljuje vojnim vježbama s početka 20. stoljeća na otocima Marietas. Prije nekih stotinjak godina tamo se odvijalo testiranje bombi.

Usred guste šume, kao rezultat bombardiranja, nastao je ogromni krater usred guste šume. S vremenom se krater ispunio vodom, a sada je tamo rajska plaža. Ova plaža nosi ime Plaža ljubavi.

Osim toga, prelijepa pješčana plaža nastala je u krateru, a do mora se može doći vodenim tunelima. Brojne spilje i tunele stvorile su eksplozije, a sada one privlače turiste željne avanture.

Vodič na Marietasima Ventura Osorio rekao je: “Uoči Prvog svjetskog rata meksička vojska koristila je otoke kao poligon za testiranje raznih bombi. Ova plaža nastala je kao rezultat toga, ali i drugih faktora poput vremenskih uvjeta i erozije stijena”.

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.