screenshot

MORBIDNI HOROR IZ AMERIKE STIGAO U SUSJEDSTVO: Jezivi klaunovi koji masovno napadaju ljude NAM SE PRIBLIŽAVAJU!

Autor: A.P.

U SAD-u i Velikoj Britaniji klaunovi su na ulice počeli izlaziti naoružani sjekirama, noževima, pa čak i motornim pilama. A u Velikoj Britaniji tamošnji klaunovi iz nekog razloga okomili na djecu, osobito na školarce.

Vremena se mijenjaju i sada sasvim morbidne stvari postaju šaljive. Naime, pojedincima u SAD-u je očito postala zabava odjenuti kostim zlokobnog klauna i zatim plašiti ljude na javnim mjestima. No, sve više i više se trend zastrašujućih klaunova počeo širiti svijetom. A osim što je i u Velikoj Britaniji ova pojava poprimila zabrinjavajuće razmjere, ovoga tjedna stiglo do susjedne Slovenije.

PU KRANJ
PU KRANJ

U mjestu Jesenice, na sjeverozapadu zemlje, klaunovi već nekoliko dana plaše stanovnike osobito djecu. Kreću se najviše u blizini jedne osnovne škole, po autobusnom kolodvoru i parku, piše 24ur.com.

Inače, inspiraciju za svoje nepodopštine, od kojih bi nekima moglo doslovno otkazati srce, našli su u horor-seriji “To” Stephena Kinga o čudovištu-ubojici pod klaunovskom maskom, te filmu Killer Klowns Outter Space. Spomenimo samo kako je klaun Pennywise s vremenom postao priznat kao jedna od najjezivijih figura u povijesti horora. No, u SAD-u i Velikoj Britaniji klaunovi su na ulice počeli izlaziti naoružani sjekirama, noževima, pa čak i motornim pilama. A u Velikoj Britaniji tamošnji klaunovi iz nekog razloga okomili na djecu, osobito na školarce.

pennywise-the-clown

Ovi zlokobni ”šaljivci” u klaunovskim kostimima prijete  i otmicama učenika i ubojstvima profesora. Ni policija ne dijeli njihov smisao za šalu, o čemu svjedoče sve brojnija uhićenja. Građanima poručuju da ne šire paniku i ne vjeruju sve što čuju. Spomenimo samo i kako je i u Švedskoj zabilježen slučaj klaunova, gdje je jednog mladića izbola osoba s maskom klauna, objavila je policija u petak.

“Muškarca rođenog 1997. ubola je u rame nepoznata osoba koja je potom pobjegla”, izvijestila je policija okruga Halland na Internet stranici.

Klaun

No, svakako je teško ostati hladan kada se slična stvar, koja je nadasve morbidna i bizarna, događa na vašem kontinentu, u susjednoj zemlji.

Naime, ovo ludilo se očito opasno približilo Lijepoj Našoj, naime policijska uprava Kranj objavila je i fotografiju kostima klauna. A privedeno je i dvoje mlađih Jeseničana koji su harali po gradu odjeveni u klaunove.

Posljedice klaunovskog ludila

Ovo morbidno ludilo s klaunima traje već dva mjeseca. I do sada su već klaunovi trčali za djecom. Naime, kada su 12-godišnji Cameron Frails i njegov mlađi brat hodali prema stanici nekoliko osoba odjevenih u klanove je krenulo trčati za njima..

U SAD-u su djeca u škole počela nositi noževe, kako bi se zaštitila od klauna.  A putem društvenih mreža krenula su i prijetnje. Jedan status je posebno uznemirio američke srednjoškolce, a objavljen je na Facebook stranici “Aint Clownin Around” te se tamo navodilo: ”Ovoga petka bit ćemo u najmanje pet srednjih škola. Otimat ćemo učenike i profesore”.

No, to nije sve. U većini slučajeva klaunovi koji plaše ljude nose noževe i bejzbolske palice. Također i plaše vozače, iskaču im ispred vozila, a bilo je slučajeva i kada su trčali za automobilima. Tako svjetski mediji prenose kako je u utorak neka nesretna djevojka iz Whitwicka prerano rodila od silnog šoka jer ju je zaskočio “klaun ubojica” s motornom pilom u rukama.

U ponedjeljak je objavljen zapis koji prikazuje klauna naoružanog nožem kako u dva ujutro pokušava ući u nečiju kuću. Postalo je teško dokučiti tko je sitni kriminalac, a tko psihički bolesna osoba.

Jedna od najčešćih fobija je, prema istraživanjima, koulforobija, odnosno strah od klaunova. A pojava jezivih maskiranih likova diljem svijeta nimalo ne olakšava takvim osobama. Nakon pojave klaunova-ubojica građani u SAD-u i u Velikoj Britaniji su se počeli organizirati i naoružavati. Tako na YouTubeu svakodnevno niču razne snimke premlaćivanja jezivih pojedinaca u kostimima jezivih klaunova.

Hoće li se stati na kraj ovoj morbidnoj pošasti, pokazat će vrijeme.

Autor: A.P.