screenshot
screenshot

MAJKA IMA DRAMATIČAN APEL ZA SVE KOJI IGRAJU POKEMON GO: Njena kćerka je ZBOG OVOGA zamalo poginula! (VIDEO)

Autor: M.Matić

“Ljudi, molim vas pazite što vaša djeca rade jer oni jednostavno ne razmišljaju!”.

Prije dva tjedna igrica Pokemon Go poput uragana je preuzela cijeli svijet, donoseći najmanje 14 milijuna najmanje dolara prihoda, te je na putu da postane popularnija od Twittera i Instagrama. Iako igra je očito veliki uspjeh, nema svatko pozitivno iskustvo s njom. Sada, još jedna opomena dolazi iz Pennsylvanije. Naime, majka 15-godišnjakinje tvrdi da je Pokemon Go kriv za prometnu nesreću njezine kćerke.

“Ljudi, molim vas pazite što vaša djeca rade jer oni jednostavno ne razmišljaju!”.

Djevojka je mamu molila da joj posudi mobitel kako bi mogla skinuti aplikaciju za igru i zaigrati kao i njeni mnogobrojni vršnjaci. Mama je popustila, a samo pola sata nakon zvali su je iz bolnice s viješću da je njezina kćerka u bolnici, te da je stradala na autocesti, gamerant.com.

Kako je Autumn Nolan poslije ispričala mami Tracy, trčala je za svojim virtualnim Pokemonom. Tvrdi da je pogledala tri puta preko ceste, ali kada je krenula jednostavno ju je pokosio automobil.

“Ljudi, stvarno pripazite, nikakva igra ne vrijedi ljudskog života”, zavapila je mama jer doista, djeca se zamisle, krenu, ne gledaju, a tako najlakše mogu stradati jer ne paze, ne gledaju gdje idu.

“Roditelji, dobro razmislite hoćete li svojoj djeci dozvoliti ovu igru. U redu je kada za nju postoje zatvoreni, organizirani prostori, ali kada je djeca i ljudi igraju vani, stvarno postoji ogromna opasnost. A samo jedna sekunda nepažnje može odnijeti ljudske živote.

Autor: M.Matić

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI