screenshot, youtube

LJEPŠE SNIMKE LIJEPE NAŠE NEĆETE PRONAĆI: Pet najboljih prikaza Jadranskog mora! (VIDEO)

Autor: A.P.

Na YouTube koji je zbilja prepun kadrova jadranskih plaža, gradova i skrivenih uvala, jedva, odabrali smo pet najboljih.

Senzacionalne snimke Lijepe Naše ne prestaju nas oduševljavati. Bilo da je riječ o zadivljenim turistima, ponosnim Hrvatima, ali putem interneta slike i video zapisi hrvatskih ljepota užurbanost se šire. Povod ovom članku su zapanjuće, nadasve čarobne scene Hrvatske. Hollywood se može posramiti svojih specijalnih efekata, jer hrvatske prirodne ljepote su nešto senzacionalno i prekrasno. A za ove snimke su krivi dronovi.

Stvaraoci ovih savršeno prekrasnih videa svoja remek djela dijele putem YouTubea. Na YouTube  koji je zbilja prepun kadrova jadranskih plaža, gradova i skrivenih uvala, jedva, odabrali smo pet najboljih.

Jadran

Na YouTube kanalu Ante Up 51. Nalazi se savršena snimka Jadrana. U opisu videa Ante Up 51 piše kako ga je Jadran očarao, a to mu je bio povod da napravi snimku našeg bisera.

Tjedan na jahti Mediteranom




YouTube kanalu Drone Cluba donosi video sniman kod Milne na otoku Braču, Komiži na otoku Visu i na Palmižani na otoku Sv. Klementu.

Dubrovnik




Na YouTube kanalu Oliver Mandić nalazi se snimka Dubrovnika za koju ne možemo reći ništa drugo osim kako je genijelna. Dronom je snimljena kompletna panorama Dubrovnika, njegova stara jezgra, obala, i gradske zidine.

Vodice

Korisnik YouTubea Cro Drone  snimao je Vodice, prirodne oaze i bogatstava koja se nalaze u blizini.

Trpanj

Na YouTube kanalu Yma. nalazi se snimka koja je nastala u svibnju 2016. godine. Riječ je o malenom južnodalmatinskom gradiću na sjeverozapadnoj strani poluotoka Pelješca.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.