Instagram

KRIVU JE POKUŠAO OPLJAČKATI: Policajka u bikiniju ponizila lopova! (FOTO)

Autor: A.P.

''Vremena za gubljenje nije bilo. Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, moja druga prijateljica i ja koja je također policajka, pa smo ga zgrabile. Dok je pokušavao pobjeći, samo smo ga jače stisnule'', rekla je Kellner. Šveđanka je lopova tako držala do dolaska svojih kolega koji su bili na dužnosti.

Šveđanka Mikaela Kellner pdlučila je iskoristiti slobodan dan za sunčanje u parku u Stockholmu. No idilu joj je pokvario lopov kojeg je svladala u bikiniju. Naime, Mikaela je policajka.

Fotografija na kojoj je ona i na tlu drži lopova odmah nakon objave na Instagramu poslala je viralna.

Naime, policajka se s dvije prijateljice sunčala kad im je prišao muškarac koji je rekao da prodaje časopise kao pomoć beskućnicima. One su ga odbile, ali on je bio uporan.

Instagram
Instagram

Takvo ponašanje Mikali je bilo sumnjivo, a kad je jedna od prijateljica nakon toga shvatila da joj nedostaje mobitel policajka je ubrzo zbrojila 2 i 2. Tada su druga prijateljica koja je također policajka i Kellner potrčale za lopovom.




”Vremena za gubljenje nije bilo. Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, moja druga prijateljica i ja koja je također policajka, pa smo ga zgrabile. Dok je pokušavao pobjeći, samo smo ga jače stisnule”, rekla je Kellner. Šveđanka je lopova tako držala do dolaska svojih kolega koji su bili na dužnosti.

”Instinktivno sam reagirala. Sve dok ga nisam pritisnula na tlo nisam o tome razmišljala. Dok sam sjedila tamo, pogledala sam naše druge dvije prijateljice koje nisu policajke i pomislila kako ovo vjerojatno izgleda prilično smiješno”, ispričala je, prenosi The Local Sweden.

Instagram
Instagram

U 11 godina karijere ovo joj je prvi slučaj da je nekog uhitila s toliko malo odjeće na sebi. Mikaela kaže kako joj to nije problem, te da bi i gola obavljala svoj posao.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.