Twitter
Twitter

IZNENAĐENJE! ZVIJEZDA MATRIXA UŠETALA U BRITANSKI PARLAMENT: ‘Došao je da spasi stvar’

Autor: I.G.

U trenutku kada su zaposleni u britanskom parlamentu mislili da situacija ne može biti nevjerojatnija, s izglasavanjem Brexita, ostavkom premijera i raskolom opozicijskih laburista, u zgradu je ušetao Reeves.

Američki glumac i zvijezda znanstveno-fantastičnog serijala “Matrix” Keanu Reeves ušetao je jučer u britanski parlament i iznenadio prisutne novinare i zaposlenike.

U trenutku kada su zaposleni u britanskom parlamentu mislili da situacija ne može biti nevjerojatnija, s izglasavanjem Brexita, ostavkom premijera i raskolom opozicijskih laburista, u zgradu je ušetao Reeves. No, Reeves nije došao srediti stvar oko Brexita, kako su se neki šalili, već je prema nekim informacijama došao lobirati za filmsku produkciju.

“I kao da sve nije dovoljno nadrealno… Keanu Reeves se upravo pojavio u parlamentu… Pa, zaista, sve izgleda kao Matrix”, napisao je na Twitteru urednik Sky Newsa, prenosi BBC.

Drugi novinar Sky Newsa napisao je na Twitter da može potvrditi da Keanu Reeves neće ući u vladu u sjeni, dok je još jedan korisnik Twittera napisao je da je on doletio u britanski parlament da spasi stvar.

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI