EPA/IAN LANGSDON EPA-EFE/IAN LANGSDON

FRANCUSKI PREDSJEDNIK OTVORENO: Ovo je tajna sretnog braka

Autor: Hina

Subota navečer je rezervirana za obitelj, ako nema državničkih obveza

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i supruga Brigitte od njegova izbora na predsjedničku dužnost u svibnju nastoje očuvati uravnotežen obiteljski život te ostaviti i malo slobodnog vremena za sebe, zbog čega jednom tjedno odlaze na romantičnu večeru, kazao je Macron za Paris Match.

Za francuski je tjednik ispripovijedao da su on i Briggite rezervirali jednu večer tjedno samo za sebe, a da je subota navečer rezervirana za obitelj, ukoliko nema državničkih obveza.

Primjerice, 6. listopada par je u pariškome Theatre des Bouffes-Parisiens pogledao predstavu s francuskim glumcem Fabriceom Lucchinijem u glavnoj ulozi pod nazivom “Des ecrivains parlent d’argent”.

Nakon predstave večerali su u društvu glumca i njegove pratilje u talijanskom restoranu nasuprot kazalištu. Pritom su smješteni u odvojenu dvoranu.

“Ne ostajemo kod kuće. Poznate su nam sve protokolarne i ostale obveze, no želimo sačuvati svoj dio slobode”, rekao je Emmanuel Macron za Paris Match.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.