foto: Marko Krstanović (pozega.eu)

(FOTO) Skromna predsjednica: Evo kakav menu je izabrala u vojarni u Požegi

Autor: I.K.

Iako je predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović je ovim potezom pokazala veliku vrlinu - skromnost

Predsjednica Republike Hrvatske i Vrhovna zapovjednica Oružanih snaga jučer je bila u Požegi gdje je u vojarni “123. brigade HV-a” prisustvovala svečanosti prisege novih ročnika hrvatske vojske.

“Gledajte u budućnost. Postanite nasljednici hrvatske povijesti i time se zauvijek ponosite. Ostanite domovini vjerni”, poručila je Kolinda mladim ročnicima.

Na vjernost domovini prisegnulo je 323 ročnika, među kojima i 46 žena. Nakon svečanosti Kolinda je zajedno sa svojim izaslanstvom krenula ručati u vojarnu. A tamo je pokazala skromnost te je uzela grah varivo sa salatom.

S obzirom da je predsjednica, Kolinda je slobodno mogla izabrati i otići u neki fini restoran u Požegi, no odlučila je jesti zajedno s vojnicima u kantini. Za svaku pohvalu!

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.