PRESS

(FOTO) Otvorena izložba fotografija „Zaustavi se i razmisli! Udomi!!

Autor: dnevno.hr

Duge brade, kosa upletena u pletenice i tetovaže samo izvana opisuju ljude koji spašavaju životinje s ceste i sami imaju kućne ljubimce.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada  Zagreba u Dumovcu izdalo je kalendar za 2017. godinu, a pod nazivom „Zaustavi se i razmisli! Udomi!!.

Ove godine napravili smo zanimljivu suradnju s udrugom „ MC Hollister“ u prostoru njihovog kluba kao i na prostoru Sveučilišne bolnice te povezali njihovu subkulturu i ljubav prema životinjama s napuštenim psima.

U petak 2. prosinca u 11h u auli Gradskog poglavarstva na Trgu Stjepana Radića 1 otvorena je izložba fotografija autora Svena Čustovića sa snimanja kalendara i predstavljanje ekipe Hollister.

 Bajkeri su došli na otvaranje izložbe te su već sad pomogli da se kalendar proda u većim količinama. Naime, veliki broj motoklubova bavi se humanitarnim radom jer bajkeri ispod crne jakne imaju veliko i dobro srce. Duge brade, kosa upletena u pletenice i  tetovaže samo izvana opisuju ljude koji spašavaju životinje s ceste i sami imaju kućne ljubimce.

Želja nam je da svi uoči blagdana darujemo svoju ljubav napuštenim životinjama i pozivamo građane da svog budućeg ljubimca udome! Dođite u sklonište, jer tamo ćete osjetiti veliku ljubav stotina pasa koji čekaju da ih povedete u novi dom.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.