screenshot, youtube

(FOTO) Nećete vjerovati koliko Elvisov unuk sliči pokojnom kralju rock’n’rolla

Autor: dnevno.hr

Iako je krenuo djedovim stopama pohađajući satove pjevanja i glume, Benjamin se posvetio slikarstvu.

Gotovo da nema osobe koja nije čula za Elvisa Presleya. On je bio američki pjevač i glumac, jedan od napopularnijih pjevača, ujedno i legenda te neokrunjeni kralj rock ‘n’ rolla.  Nažalost nije upoznao nijedno od četvero unučadi.

U dva je braka njegova kći Lisa Marie rodila četvero djece. Kci Danielle i sina Benjamina rodila je u braku s glazbenikom Dannyjem Keoughom. Djece nije imala u brakovima s Michaelom Jacksonom i Nicolasom Cageom. A nakon udaje za Michaela Lockwooda, prije 10 godina rodila je blizance Harper i Finleya.

Elvis bi da je živ sigurno bio najponosniji na Benjamina. Zašto? Izgledom mu je najsličiniji. Iako je krenuo djedovim stopama pohađajući satove pjevanja i glume, Benjamin se posvetio slikarstvu. Na društvenim događajima se ne pojavljuje, niti daje intervjue.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.