screenshot, RTL

ESTRADO, PRIPREMI SE ZA VELIKI POVRATAK! Vraća se ‘kraljica zabavne glazbe’ Višnja Pevec

Autor: Dnevno

Na glazbenu scenu vraća se nekadašnja “kraljica zabavne glazbe” Višnja Pevec. Sa Zvonom Bohemom pjevala je prije deset godian “Ti si sve što meni treba”, a prije osam godina nakon poslovnog kraha Pevecovi su se povukli iz javnosti, no Višnja je najavila povratak na glazbenu scenu u Exkluzivu RTL-a.

“Volim pjesmu i uvijek kažem – pjesma, glazba, ples, to mi je hrana za dušu i lijek za lijepi život”, kazala je Višnja koja je snimila novu pjesmu “Crna višnja”.

Otkrila je kako pjeva iz ljubavi: “Volim pjesmu, volim pjevati, a mislim da je ova pjesma tako vesela da će svakome ući u uho, da će ostati dugo u sjećanju i da će je ljudi rado slušati. Sve ovisi o radiopostajama i o tome koliko će je puštati, o ljudima koliko će je slušati, ali ja vjerujem da će se svima svidjeti”.

Višnja je kazala i kako se neće osvrtati na kritike jer je to ne pogađa.

“Nekad davno, pokojni Generalić vidio je te moje slike iz osnovne škole i rekao: “Imaš talenta, primi se crtanja”, a ja nikako da nađem vremena za to”, navela je i nadodala kako joj je najveća podrška suprug Zdravko.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.