www.flickr.com

DONALD ZATAŠKAVA ISTINU? Melania Trump lagala o svom obrazovanju?

Autor: A.P.

Na toj internet stranici u njezinoj biografiji pisalo je kako je ona završila dodiplomski studij arhitekture i dizajna na Sveučilištu u Ljubljani.

U srijedu poslijepodne izbrisana je službena web stranica supruge republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa Melanije Trump, javlja Huffington Post.

Naime, samo nekoliko dana nakon što su mediji doveli u pitanje obrazovanje potencijalne prve dame SAD-a navedena stranica je nestala. Na toj internet stranici u njezinoj biografiji pisalo je kako je ona završila dodiplomski studij arhitekture i dizajna na Sveučilištu u Ljubljani.

melania

Vjerojatno ništa ne bi bilo sporno da početkom ove godine u knjizi o Melanijinom životu se ne navodi da je, kako bi se posvetila karijeri modela, Trumpova žena napustila fakultet nakon svega jedne godine studiranja.

Je li Melania završila fakultet ili nije glasnogovornica Trumpova izbornog stožera nije htjela potvrditi, ni demantirati. Zbog toga je javnost počela sumnjati u istinitost objavljene biografije na internet stranici Melanije Trump.

Prije je na stranici pisalo da je Melania stekla diplomu u dizajnu i arhitekturi. No, sada će vas pri pokušaju posjete stranici MelaniaTrump.com automatski preusmjeriti na web stranicu njenog supruga, Donalda Trumpa.

Na toj stranici su detaljno navedene biografije Donalda i njegove djece. O Melaniji piše tek da je Donald “u braku s Melanijom Trump i otac Donalda Trumpa Jr., Ivanke, Erica, Tiffany i Barrona“.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.