Flickr

DODJELA OSCARA PROŠLA PLJUVANJEM PO TRUMPU: Evo kako je reagirao američki predsjednik!

Autor: dnevno.hr

Daily Mail piše kako je čestitao supruzi Melaniji za pripremu bala

Ovogodišnja 89. dodjela Oscara slobodno bi se mogla nazvati višesatnim dijeljenjem poruka Hollywooda novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

A dok su ga prozivali, američki predsjednik je uživao na prvom velikom društvenom događaju godine u Bijeloj kući, na balu.

Daily Mail piše kako je čestitao supruzi Melaniji za pripremu bala, ali i kako je nazdravio guvernerima svih država koje je ugostio. Dodjelu Oscara nije ni spomenuo.

Nakon novinarskog pitanja hoće li predsjednik gledati Oscare, javnost je saznala da se raspored bala i Oscara poklapaju. PR-ovka Bijele kuće rekla je: “Gospodin Trump veseli se tom fenomenalnom događaju, a prva dama već je utrošila puno vremena na pripremu”.

Čini se da Trump mudro šuti, iako ga je voditelj Jimmy Kimmel izravno prozvao na Twitteru. Zasada američki predsjednik nije imao ništa za komentirati.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.