screenshot, youtube

BOSANCI, SVAKA ČAST: Načelnik Kaknja umjesto za doček Nove godine novac uplatio za liječenje bolesnog djeteta!

Autor: A.P.

Evelin Alajbegović se bori s tumorom na mozgu, a skupa operacija u Njemačkoj košta oko 75.000 eura. Donacija općine Kakanj iznosi 40-tak tisuća kuna.

Načelnik općine Kakanj u Bosni i Hercegovini Nermin Mandra novac planiran za troškove noćnog programa dočeka Nove godine na otvorenom odlučio je uplatiti za troškove liječenja svog sugrađanina Evelina Alajbegovića, pišu BiH mediji.

“Shvaćajući činjenicu da su hitno potrebna novčana sredstva za operaciju našeg sugrađanina, sedmogodišnjeg dječaka Evelina Alajbegovića, uvažavajući stavove građana s kojima se konzultirao putem Facebook profila Općine Kakanj, načelnik Nermin Mandra je odlučio da se novčani iznos planiran za troškove noćnog programa dočeka Nove 2017. godine na otvorenom uplati u svrhu liječenja Evelina Alajbegovića, te da se u okviru dočeka Nove godine organizira samo dnevni program namijenjen djeci” objavili su jutros na službenoj Facebook stranici Općine Kakanj.
Naime, Evelin Alajbegović se bori s tumorom na mozgu, a skupa operacija u Njemačkoj košta oko 75.000 eura. Donacija općine Kakanj iznosi 40-tak tisuća kuna.

“Donacija je skromna, ne želimo da ovo bude u prvom planu. Želimo motivirati sve da pomognu malenom Evelinu”, rekao je Mandra za Dnevni Avaz.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.