Facebook / Heather Dempsey

BORBA ZA ŽIVOT DOBILA NEVJEROJATAN KRAJ: Istinita priča koje bi se i Hollywood zastidio! (VIDEO)

Autor: A.P.

Dvadesetsedmogodišnjoj Heather Krueger dijagnosticirana je bolest jetara i trebala je hitnu transplantaciju. Naime, do transplatacije je trebalo doći u ožujku 2014.. godine, a ovoj mladoj djevojci liječnici su dali manje od 50 posto vjerojatnosti da će živjeti još dva mjeseca.

Nakon kiše uvijek zasja sunce, koliko ste puta to čuli? Vjerovali ili ne, život zbilja piše nevjerojatne priče. Ponekad nam se lijepe stvari događaju kada ih najmanje očekujemo. Donosimo priču koje bi se i hollywoodski scenaristi posramili.

Dvadesetsedmogodišnjoj Heather Krueger dijagnosticirana je bolest jetara i trebala je hitnu transplantaciju. Naime, do transplatacije je trebalo doći u ožujku 2014. godine, a ovoj mladoj djevojci liječnici su dali manje od 50 posto vjerojatnosti da će živjeti još dva mjeseca.

U SAD-u godišnje na transplataciju jetre čeka 120 tisuća pacijenta, stoga su Heather liječnici preporučili da pokuša naći živućeg donora jetara jer vjerojatno neće dočekati da je dobije od donora organa, piše The Washington Post.

Čekate filmski dio? Jednog sasvim nevinog dana, njezin je bratić tijekom stanke za ručak svom kolegi Chrisu Dempseyu prepričavao o teškoj sudbini koja ju je zadesila. Chris je, iako je nije nikada sreo niti poznavao, odlučio pomoći Heather i ponuditi joj svoju jetru.

“Kada sam čuo što se događa Heather, stavio sam se u njezin položaj i pomislio kako bih želio da netko pomogne i meni da se nađem u takvoj situaciji, ili nekome od članova moje obitelji”, rekao je Chris za Today.com

Testovi su pokazali kako njegova jetra može odgovarati Heather te joj je presađeno 55 posto jetre.  Danas su oboje zdravi i sretni. Jer je tu još jedan razlog. Usred neviđenog plemenitog čina koji je Chris izveo, ovo dvoje mladih ljudi se zaljubilo i vjenčalo!

Chris i Heather su ranije ovog mjeseca izrekli sudbonosno “da” pred Bogom jedno drugome te se i zavjetovali se na vječnu ljubav, u dobru i zlu, zdravlju i bolesti…




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.