Screenshot Youtube

BOJITE LI SE DA BI SE OVO I VAMA MOGLO DOGODITI? Hodao trgovinom i napravio štetu od 42 tisuće kuna (VIDEO)

Autor: I.G.

Kupac i prodavači primili su se za glavu i gledali kako na podu leže televizori vrijedni više od 5000 tisuća funti što je otprilike 42 tisuće kuna.

Četiri vrlo skupa televizora pala su na pod zahvaljujući jednom vrlo nespretnom kupcu. Nezgoda se dogodila u jednoj prodavaonici u gradiću Saint Austell u Velikoj Britaniji, a na društvenim mrežama je postala hit.

Na snimci se vidi kako kupac dolazi između četiri televizora te se saginje i iz blizine promatra jedan od televizora koji ubrzo počinje padati i pritom rušiti drugi televizor. Kupac se u tom trenutku odmiče unazad i udara u drugi televizor koji pak pada na uređaj koji se nalazi iza njega.

Kupac i prodavači primili su se za glavu i gledali kako na podu leže televizori vrijedni više od 5000 tisuća funti što je otprilike 42 tisuće kuna.

Mnogi ne vjeruju u autentičnost ove snimke te su uvjereni kako je samo riječ o dobrom potezu i promoviranju. Zanima ih zašto se tako skupi uređaji nalaze na tom mjestu i zašto su tako blizu jedan drugome, a i samo kretanje nespretnog kupca im je upitno.

Pogledajte video i procijenite sami – reklama ili nesretni slučaj…..




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.