Screenshot youtube

Američka komičarka ugostila našu predsjednicu, pojavila se i bujna dvojnica s kojom su zamijenili Grabar Kitarović! (VIDEO)

Autor: I.G.

Hrvatska predsjednica u epizodi na temu 'Žene u politici' pričala je o neugodnostima koje doživljava jer je žena na istaknutoj političkoj poziciji.

Kolinda Grabar Kitarović bila je gošća emisije ‘Full Frontal’ poznate komičarke Samanthe Bee u kojoj se pojavila i Coco T, bujna dama s kojom je naša predsjednica svojedobno zamijenjena u nekim medijima.

Hrvatska predsjednica u epizodi na temu ‘Žene u politici’ pričala je o neugodnostima koje doživljava jer je žena na istaknutoj političkoj poziciji.

“Na trenutke je sve to postalo nečuveno. Brzo nakon izbora, jedan portal je objavio scene iz jednog pornografskog filma, navodeći da sam to ja”, ispričala je Kolinda.

“Kada guglam svoje ime vidim mnogo fotografija na kojima nisam ja, pogotovo u kupaćem kostimu. Zbog toga se osjećam kao objekt”, pojadala se Kolinda i dodala: “To su fotografije iz Paname, na njima je američka starleta”.

Nakon Kolinde, u emisiji se pojavila i njezina ‘dvojnica’ Coco T.

“Ja nisam predsjednica Hrvatske. Iskreno, ne da mi se više braniti njezinu politiku smanjenja deficita, nemam mišljenje o tome”, rekla je bujna starleta.

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI