Facebook

Ako vam ovo ne vrati vjeru u ljude ništa neće: Pogledajte kako su policajci pomogli starom zaboravljenom paru!

Autor: A.P.

A policija kojoj je svrha da štiti građane napravila je neviđen čin. Nakon što su došli na poziv, starom paru su skuhali tjesteninu. Vremešne starčiće ova gesta je jako razveselila.

U današnja užurbana i stresna vremena ljudi kako da su prestali biti ljudi. Ako ste i vi, ne svojom krivicom, jednostavno izgubili vjeru u čovječanstvo, vrijeme je da ju povratite.

 

Zanimljiva priča dolazi iz Italije. Stariji bračni par koji je u braku gotovo 70 godina rijetko je primao goste.

Naime, 94-godišnji Michele i 89-godišnja Jole kao da su bili zaboravljeni. A nevjerojatnu gestu je uradila talijanska policija u Rimu. Svojim su činom raznježili društvene mreže.

Stari par je u svom stanu plakao od usamljenosti. A policija kojoj je svrha da štiti građane napravila je neviđen čin. Nakon što su došli na poziv, starom paru su skuhali tjesteninu. Vremešne starčiće ova gesta je jako razveselila.

A kada su ih upitali zbog čega su plakali rekli su da je to bilo zbog  užasnih novinskih naslova koji se pojavljuju u posljednje vrijeme.




Putem Facebooka javnosti su ovaj čin otkrili sami rimski policajci.

Možda vas ovo potakne da se sjetite svojih starijih i brinete se o njima.

 




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.