Veselje! Djecu iz Centra za autizam razveselio poklon – 22 bicikla

Autor: Dnevno.hr

Uručenje bicikala, toliko potrebnih za razvoj motoričkih vještina i koordinaciju djece s autizmom, svojom je prisutnošću podržao i naš proslavljeni biciklist Matija Kvasina, pobjednik Tour of Croatia 2016.

Centru za autizam u Zagrebu djelatnici Tele2 donirali su 22 bicikla sklopljena uz stručni nadzor i provjeru. Njegujući svjesnost o potrebi pomoći onima kojima je pomoć potrebna, Tele2 je danas razveselio mališane Centra za autizam i pružio im mogućnost da steknu nova znanja i vještine i ugrade ih u svoje samopouzdanje, a oni su to nagradili svojim širokim osmijesima i čvrstim zagrljajem.

Uručenje bicikala, toliko potrebnih za razvoj motoričkih vještina i koordinaciju djece s autizmom, svojom je prisutnošću podržao i naš proslavljeni biciklist Matija Kvasina, pobjednik Tour of Croatia 2016.

“Svladati vještinu vožnje bicikla za mnoge je osobe s teškoćama u razvoju veliki izazov, stoga nam je donacija Tele2 posebno važna jer ćemo moći većem broju djece omogućiti da u sigurnim i kontroliranim uvjetima steknu za njih toliko značajne vještine i razviju kognitivne sposobnosti, ali i komunikacijske kompetencije. Njima je vožnja po obližnjem parku svojevrstan Tour of Croatia, zato hvala djelatnicima Tele2, ali i Matiji koji je dodatno razveselio djecu”, izjavila je pri preuzimanju donacije ravnateljica Centra za autizam gđa. Žarka Klopotan.

“Naša je želja bila uključiti djelatnike u društveno odgovoran rad obzirom da time, osim što radimo na međusobnom zbližavanju, djelujemo i za opće dobro. Tako smo do sada na razne načine doprinosili institucijama koje se brinu o djeci s posebnim potrebama, od uređenja okoliša do renoviranja prostora u kojima borave. Zahvalnost te djece nama je najveća nagrada, a atmosfera timskog rada prenosi se kasnije i u našu svakodnevicu”,  osvrnula se na upravo završenu humanitarnu akciju direktorica ljudskih resursa Tele2 Željka Košanski.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.