Petar Glebov/PIXSELL

ZA SRBE ILI HRVATE? Slavni glazbenik iznenadio otkrivši za koga navija!

Autor: Dnevno

Popularni glazbenik Goran Bregović otkrio je kako na Svjetskom prvenstvu navija za dvije reprezentacije, za Hrvatsku i za Srbiju. Otkrio je kako nedostaje njegova matična zemlja – Bosna. Vođa i gitarist Bijelog Dugmeta smatra kako će i Srbija i BiH te Hrvatska ići skupa u Katar.

Podsjetimo,  sat vremena prije početka dvoboja Brazila i Švicarske, voditelj programa u fan-zoni najavio je specijalno iznenađenje. Na pozornici se pojavio Goran Bregović i izazvao oduševljenje među navijačima.

“Fenomenalno je biti ovdje, jer svi razmišljaju isključivo o nogometu. Volim držati koncerte u takvoj atmosferi. Kako ne biti sretan kad naši igraju i pobjeđuju. U subotu Hrvatska, u nedjelju Srbija. Postoje svi uvjeti da se veselimo i slavimo”, rekao je Bregović, prenosi N1.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.