Goran Kovacic/PIXSELL

Vlatka Pokos napokon otkrila razlog odlaska u Kanadu! ‘Dosta mi je iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca’

Autor: R.A.

Ljuta je na hrvatske medije...

Već odavno nagađa se zašto je jednom jako uspješna voditeljica Vlatka Pokos odlučila otići iz Hrvatske u Kanadu. Naravno, većina ljudi njen potez povezalo je s tadašnjom vezom s poduzetnikom Ivicom Biljanom koji živi i radi u Kanadi. No, nakon duge šutnje, Vlatka je odlučila razjasniti stvari.

“Riječ je o Ivici Biljanu prema kojem sam bila izrazito korektna svo ovo vrijeme, ne dajući nikakve izjave medijima, iz obzira prema njegovom zdravstvenom stanju. Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje, on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima”, rekla je Vlatka u ekskluzivnoj izjavi za tportal.

Patrik Macek/PIXSELL

Osim toga kao glavne razloge odlaska navela je “neprestano kopanje medija po mom privatnom životu i promoviranju raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca preko mog imena”. Trenutno Vlatka studira Advertising and Marketing Communications na jednom od najboljih koledža Sheridan i radi u agenciji za nekretnine, o povratku očito ne razmišlja…

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.