Marijan Susenj/PIXSELL

Vlatka Pokos iz Kanade poručila: ‘Ovdje mi je super, to je prekrasna zemlja’

Autor: dnevno.hr

Vlatkini prijatelji tvrde da je našla novu simpatiju, zbog čega više nije u kontaktu s bivšim dečkom Ivicom Biljanom

Zagrepčanka se krajem prošle godine potajno preselila u Kanadu. Njezini prijatelji kažu da ondje stanuje kod prijateljice. Zaposlila se kao prodavačica u butiku, pa se morala prisjetiti svojih vještina iz

“Volim sve dobre ljude na ovom svijetu i živim u predivnoj zemlji koja svakoga prima s ljubavlju i poštuje različitosti, tvrdi TV voditeljica Vlatka Pokos”, i poručuje da je otišla jer za nju nije bilo nikakvog posla na našim televizijama, pišu 24sata.

Vlatka je i devedesetih godina prošloga stoljeća radila kao prodavačica u trgovini u Petrinjskoj i prodavala traperice.Nakon toga bacila se u pjevačke vode i gradila karijeru u Srebrnim krilima. Kad je otišla iz benda, ponovno je radila u butiku, ali ovaj put na Trgu bana Jelačića.

Vlatkini prijatelji tvrde da je našla novu simpatiju, zbog čega više nije u kontaktu s bivšim dečkom Ivicom Biljanom (47). Ličanin živi u Torontu, kamo je vodio Vlatku na putovanje dok su bili zaljubljeni.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.