Tina Katanić i ranije je ‘njihala bokovima’ (VIDEO)

Autor: I.Delić

Popularna manekenka Tina Katanić glumila je u spotu jednog poznatog hrvatskog glazbenika, gdje je doslovno zanjihala bokovima.

Kako izgleda privatni život poznate hrvatske manekenke Tine Katanić zapitali su se mnogi nakon što je u javnost dospio eksplicitni video s njom u glavnoj ulozi. Iako atraktivnoj manekenki ovih dana jamačno nije nimalo lako, jedno je sigurno – sporni video donio joj je slavu više nego svi njezini javni nastupi do sada. A nastupala je Tina javno po svim hrvatskim medijima, pokušavajući uhvatiti svoj djelić slave na hrvatskom estradnom nebu. Sukladno tome, bila je jednom od akterica u spotu megapopularnog glazbenika Jole koji je opjevao život žena koje vole tulumariti. Pomalo proročki, Jole opisuje kako to izgleda kada žene pođu u noćni život, kao što je te kobne noći Tina krenula u popularni narodnjački klub Urnebes.

“Nek’ se popnu na stolove. Njišu bedra i bokove. Svakom živom razum poremete”, pjeva Jole dok atraktivna manekenka u njegovom spotu doista njiše bokovima. “Kada uzavre miris dima, alkohola i parfema nema nazad, pusti da te nosi”, pjeva dalje Jole kao da je predvidio kako će se nadalje razvijati život glavne akterice njegova spota. I sama Tina doduše teško da je sanjala kako će je scenarij iz spota popratiti kroz život i obilježiti joj karijeru. Bilo kako bilo, umjetnici, a Jole spada u skupinu takvih jer scena diktira pravila obično i jesu vizionari pa ovakvo što i ne treba previše čuditi.

Sada kada je zbog nemilog događaja stekla slavu, treba reći da je Tina u javnim nastupima uvijek bila pristojna i uglađena djevojka koja je pazila na vlastiti imidž. Bivša kraljica Hrvatske, štoviše, otkrila je jedne prigode kakvi je muškarci mogu privući. A na takve vrlo vjerojatno baca oko i u noćnim izlascima.

“Uopće ne treba imati dobar ulet, već treba znati izbjeći predvidljivost. Budi šašav, drugačiji, napravi stoj na rukama ako treba, mijenjaj brzo teme i budi zabavan”, govorila je jedne prigode manekenka. Kada se uzme u obzir ovaj opis te povuče paralela s momcima koji su zahvaljujući videu također dospjeli na naslovnice, teško se oteti dojmu da su oni zapravo veoma daleko od ovog opisa. Ipak, Tina je te prigode naravno u šali dodala da kada bi frajer vozio kakvu dobru jurilicu, ulet ne bi bio potreban. Što tko vozi u ovoj priči Tini je danas vjerujemo manje bitno. Jer ona će svoju bitku povesti pred predstavnicima institucija, a do tada valja se opustiti uz lake note, što Jole jamačno jest.

Autor:I.Delić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.