Damir Spehar/PIXSELL

SRBIMA OMILJENA HRVATICA: Žestoko ‘oprala’ oca Martine Tomčić i degutantno (o)branila ‘twerkericu’!

Autor: dnevno.hr

Nije propustila priliku da se degutantno obrusi i na Hrvate, katolike i tradiciju

Kontroverzna književnica i kolumnistica, Vedrana Rudan, ovih je dana nadahnuta mladom ‘twerkericom’ Sarah Seifert iz Supertalenta i članicom žirija, Martinom Tomčić.

Rudan nije propustila priliku da se degutantno obrusi na Hrvate, katolike i tradiciju, ali na Martinu Tomčić i njezinog oca.

Prenosimo dio bloga:

”Što je uznemirilo članicu Martinu Tomčić koja je poznata jer je kći bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora? Ženska se tresla obuzeta domoljubnim bijesom zato jer Vukovarka fenomenalno maše guzicom, a mi živimo, je li, u katoličkoj zemlji. Svi koji se u Hrvatskoj jebu su kurve i perverznjaci, a svi koji ovdje jebu, kolege oca gospođe Tomčić, su ugledna gospoda. Zato, crveno dugme imitiranju jebanja na pozornici, živjelo pravo jebanje, preciznije, silovanje pučanstva u životu.”

”Čedna gospođa Tomčić već je jednom izgubila menstruaciju nakon nastupa razvratne Vukovarke Sarah. Mislim da je tada Sarah mahala guzicom u nekakvoj mreži. Ovo, ovo što je Vukovarka učinila sinoć, to je Kćer Tomčić toliko raspizdilo da će sigurno dati ostavku. Vukovarka Sarah mahala je guzicom u HRVATSKOJ NARODNOJ NOŠNJI?! I još je puzala po podu i glumila da se s nekim jebe i to s nekim nedefinirane nacionalnosti.?! Taj imaginarni jebač sigurno nije bio Hrvat, Hrvati se ne jebu. Što ako je, a možda je, Vukovarka Sarah u HRVATSKOJ NARODNOJ NOŠNJI besramno jebala nekog izbjeglicu ili, ne daj, bože, Srbina?”, opako se u svom stilu zapitala Rudan.

”Otac Martine Tomčić borio se za Hrvatsku u kojoj će se do zvijezda stići bez puzanja na četiri noge, u kojoj će se do zvijezda stići u sivom odijelu i u nekoliko mandata što zaraditi, što pokrasti, što izgraditi onoliko koliko ni jedna gola mrdoguzičarka ne bi mogla steći u milijun života”, napisala je Rudan o političaru Zlatku Tomčiću.

 

Autor: dnevno.hr