Davor Puklavec/PIXSELL

SIMONA RADOSNO SVJEDOČI: Nosim sina i zove se Joshua Maria (drugo ime Maria po Majci Mariji)!

Autor: dnevno.hr

''? Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš. s tobom je Jahve, Bog tvoj'. A od prvog dana (nakon) vjenčanja moj suprug je molio svaki dan na misi i jednostavno kako on meni kaže 'znao je u srcu' - Bit će sin, sin naš ljubljeni i zvat ćemo ga Joshua - navodi Simona.

Putem Facebooka je vizažistica Simona Mijoković otkrila  spol i ime svog djeteta.

– Danas radosno svjedočim da nosim sina i zove se Joshua – Joshua Maria (drugo ime Maria po Majci Mariji – da ga ona Milosti puna zagovara u svetosti u sve dane života njegova ) – napisala je i objasnila kako su se ona i suprug Stanislav odlučili za to ime.

– Od početka mog (novog života) života s Kristom, 5 godina prate me riječi iz Biblije: Jošua 1, 9. : ‘Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar? Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš. s tobom je Jahve, Bog tvoj’. A od prvog dana (nakon) vjenčanja moj suprug je molio svaki dan na misi i jednostavno kako on meni kaže ‘znao je u srcu’ – Bit će sin, sin naš ljubljeni i zvat ćemo ga Joshua – navodi Simona.

Podsjetimo, u svibnju su se Simona i poduzetnik Mijoković vjenčali u Zagrebu u svibnju, te su odmah preselili u Linz gdje on radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila.

I Simonina kći Gabrijela koju ima iz braka s Antom Gotovcem živi s njima u Austriji.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.