Instagram
Instagram

‘Severina je u 4 ujutro sašila burek i mesni narezak, a za Joksimovića sam mislila da joj je svekar’

Autor: dnevno.hr

Severina i Igor Kojić zajedno s Željkom Joksimovićem i njegovom suprugom Jovanom u utorak su posjetili šibensku "tetu" koja je poznata po najboljem bureku u Šibeniku.

Najpoznatiji celebrity par u regiji, Severina i Igor Kojić zajedno s Željkom Joksimovićem i njegovom suprugom Jovanom u utorak su posjetili Biograd u kojem je Joksimović održao koncert.

Nakon koncerta u Aqua klubu u Biogradu, društvo se zaputilo do Šibenika. U pekaru na Vidicima dovezao ih je šibenski taksist koji im je rekao da jednostavno moraju upoznati “tetu” koja je poznata po najboljem bureku u Šibeniku, piše sibenik.in.

“Došli su oko 4 sata ujutro i naručili četiri bureka od sira i sendviče. Severina je još naknadno tražila mesni narezak i bila oduševljena kada je čula da imamo narezak u pekari. Nju sam odmah prepoznala, dok Joksimovića nisam. Na prvu sam mislila da je to Severinin svekar. Da je Bebek, odmah bi ga prepoznala” kazala je popularna “teta” iz pekare Hermiona Kopas za sibenik.in.

Teta iz pekare kaže kazala je da je bila oduševljena kako su svi bili normalni i opušteni.

“Ponašali su se kao sve ostale mušterije. Nikakve posebne zahtjeve nisu imali. Uz bureke su uzeli jogurte i čokoladno mlijeko. Rekli su nam da se ne sjećaju kada su zadnji puta bili u pekari. Pa valjda se zvijezda nekada zažele najobičnije hrane. Najsimpatičnija mi je bila Severina. Jako je ugodna i opuštena u stvarnosti. Bila je jako lijepo, ali diskretno uređena, baš prava dama”, zaključila je popularna “teta”.

 

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI