Prepoznajete li je uopće? Voditeljica pretjerala s estetskim operacijama: ‘Zašto činiš to od sebe, bila si mi pojam ljepote’

Autor: R.A.

Dugo je nije bilo na društvenim mrežama...

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (41) trenutno se odmara na Azurnoj obali, a svoje je obožavatelje odlučila iznenaditi videom koji pokazuje kako leži pored bazena. Osim što se dugo nije pojavljivala na društvenim mrežama, pratitelje je iznenadila i izgledom. Naime, gotovo svi komentari koji su se pojavili ispod videa govore o njenim usnama koje su punije nego ikad.

Finalement

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Lijepa brineta zasad nije komentirala svoje usne, ali zato se njeni obožavatelji nisu libili kazati što misle: “Ko patka izgledas sa tim ćubama”, “Ajme kaj je tu uopće prirodno?Prežalosno…”, “Zašto prirodno lijepe žene iz sebe rade plastične karikature?”, samo su neke od primjedbi koje su se našle ispod spomenutog videa.

 

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.