iNSTAGRAM

POVRATAK ENISA BEŠLAGIĆA: ‘Mnogi će me sad pitati kako to da mi je do smijeha’

Autor: dnevno.hr

Bešlagić je osim rada na kvizu otkrio i kako planira snimiti autorsku seriju i da će biti dio hrvatskog glazbenog showa "Zvjezdice"

Nedavno se nakon godinu dana bez posla Enis Bešlagić oglasio javnosti. Glumac bi se na male ekrane trebao vratiti na proljeće. Bešlagić s Joškom Lokasom radi na novom autorskom projektu, odnosno kvizu, piše Avaz.

Naime, u produkciji HRT-a bi se trebao snimati kviz koji će navodno biti emitiran na prostoru cijele regije. “Na proljeće bi trebalo početi snimanje i prvi put na našim prostorima se nešto takvo radi. Natjecatelji u studiju bit će publika, znači oni koji dođu gledati kviz faktički će se i natjecati”, navodi Bešlagić.

Sve je to i tvoje i moje, pravo na domovinu ?

A post shared by Enis Bešlagić? (@beslagicenis_jedini_pravi) on


Kviz će, kako je istaknuo glumac, biti namijenjen svima, od sedam do 77 godina. “Cilj nam je da zabavimo ljude, a toga nam nedostaje jer danas se svi samo bave tko će kome i kako naškoditi. Sada vladaju podjele na ove, na one. Pratim ljude i vidim da imaju tu konstantnu depresiju, koju barem u nekoj mjeri kvizom želimo izliječiti. Mnogi će ovaj moj korak prokomentirati i reći kako to da mu je sad do smijeha i zezancije. Sve to govori da smo jednostavno svi uvučeni u tu bolest društva zvanu depresija i tako drugi nama najlakše vladaju”, kaže Bešlagić.

Bešlagić je osim rada na kvizu otkrio i kako planira snimiti autorsku seriju i da će biti dio hrvatskog glazbenog showa “Zvjezdice”.

“Nadam se da ću se sve više baviti autorskim projektima, a s druge strane stoji i ovaj biznis s čokoladicama. Odlučio sam raditi autorske projekte, ali ću se i glumi vraćati projektima koji me zanimaju i koji zadovoljavaju moj umjetnički život”, pojašnjava.




Eto kako može biti lijepo?

A post shared by Enis Bešlagić? (@beslagicenis_jedini_pravi) on




“U proteklom vremenu sam dosta ponuda odbio. Ne želim snimati projekte ratne tematike i mračne filmove, više bih volio nekih pozitivnih priča i komedije, jer je mrak svakako oko nas. Ovdje nema kuće koja nema neki svoj problem i svoju muku. Samo neka nije pretenciozno, bitno je da je komično, mi ćemo se truditi da ljude nasmijemo”, zaključio je.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.