Pjesma Lepe Brene ‘Zar je važno da l’ se peva ili pjeva’ zatrpana komentarima o povratku Jugoslavije

Autor: R.A.

"Ženski Tito, naš jedini živući simbol nekadašnje države Jugoslavije koji još uvijek spaja nespojivo''

Prije nekoliko dana Lepa Brena predstavila je novu pjesmu “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” te prateći video spot. U spotu za pjesmu koji prikazuje kadrove Zagreba, Sarajeva, Beograda i ostalih gradova na području bivše Jugoslavije okupila je poznata glumačka imena poput Emira Hadžihafisbegovića (a zanimljivo je da ovaj bosanskohercegovački glumac u videu predstavlja Hrvatsku – zato što ima hrvatsko državljanstvo), Enisa Bešlagića, Dragana Bjelogrlića i Nikolu Koju, zajedno s nekadašnjim članovima benda Slatki Greh koji u novom spotu iščitavaju scenarij za nastavak popularnog filma “Hajde da volimo” i time dignu na noge cijelu bivšu Jugoslaviju, od Vardara pa do Triglava.

Pjesma je izazvala ogroman interes te se približava brojci od milijun pregleda na YouTubeu, a možda su najzanimljiviji komentari koji su se zaredali ispod ovog uratka i koji otkrivaju veliku dozu jugonostalgije.

“Ženski Tito, naš jedini živući simbol nekadašnje države Jugoslavije koji još uvijek spaja nespojivo. Jedna je Brena”, “Pjesma budi nostalgiju za Jugoslavijom i počecima njene karijere”, “Kako sam sretna da je spot sniman i u mom Zagrebu”, “E moja Jugo, moja Breno, moja lepa bezbrižna mladost, moja lepa muzika, moj Novi Sade u kome sam rođena, moje Sarajevo u kome sam meračila, moj Zagrebe gde sam šetala, moj Splite u kome sam uživala, moj Beograde gde su nekad bili fini ljudi, moja Ljubljana gde sam uživala, moj Mostar kome sam se divila, Titograde u kome sam upoznala predivne ljude, moje Skoplje u kome sam se osećala dobro”, “Zauvijek jugosloven”… ….samo su neki od komentara koji su preplavili pjesmu Lepe Brene.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.