ljubav SDP-ovca
V.I.P. studio

Otkriveno koga ljubi Peđa: Altana Ati Hodžić školovala se u Kragujevcu, danas je medicinska sestra

13:36 19.08.2016 - Dnevno.hr

S Peđom je u vezi godinu dana, a zadnji put su viđeni na koncertu Đorđa Balaševića.

Zaljubljeni Peđa Grbin uhvaćen je u šetnji, ruku pod ruku sa svojom misterioznom djevojkom. U ležernom izdanju, u kakvom se neviđa često, pulskim ulicama veselo je šetkao u crvenoj majici, krem kratkim hlačama i udobnim natikačama držeći za ruku svoju plavokosu ljubav.


Iako rado odgovara na novinarska pitanja, Grbin nije bio sretan s pitanjem o njegovom privatnom životu, novinarima 24 sata samo je poklopio slušalicu. Ipak, tajna je otkrivena. Tajanstvena djevojka Peđe Grbina, piše 24 sata, je 27-godišnja medicinska sestra, Altana Ati Hodžić.

Na njezinu profilu na društvenim mrežama piše da je završila trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Kragujevcu, a do danas je već prikupila mnogo prakse.

Radila je u privatnoj klinici za dijalizu, a zatim je dobila posao u pulskoj Općoj bolnici. Tamo je radila na odjelu neurologije, a šest godina bila je i medicinska sestra na Hitnoj medicinskoj pomoći. Nakon toga put ju je odveo u Zagreb, gdje je radila na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju u KBC-u Zagreb.

S Peđom je u vezi godinu dana, a zadnji put su viđeni na koncertu Đorđa Balaševića.

 

 

Vijesti Novac Sport Domovina Magazin Planet-X
Povratak na vrh