Instagram

Objava Tajčinoga sina dirnula javnost, pogledajte kako se oprostio od oca!

Autor: dnevno.hr

"Nikada nisam srela anđela sve dok nisam upoznala Matthewa..." - izjavila je jednom prilikom Tajči

Suprug hrvatske pjevačice Tatjane Matjaš Cameron – Tajči, Matthew Cameron, 14. je studenoga u 47. godini izgubio bitku sa zloćudnom bolešću, nepušačkim karcinomom pluća.

Bolest je rapidno napredovala, a Matthew je trpio jake bolove. Njegova supruga i sinovi bili su uz njega u svakom trenutku, pomagali mu, olakšavali, pozivali prijatelje da mole s njima.

“Nikada nisam srela anđela sve dok nisam upoznala Matthewa…” – izjavila je jednom prilikom Tajči koja se i na društvenim mrežama oprostila od voljenog supruga.

”Nisi više u bolovima. Nisi više vezan ljudskim ograničenjima. Sada je zaista slobodan. Crpit ćemo snagu i radost iz svega što on jest i što nam je dao. Dante je napravio ovaj video i nazvao ga otac”, napisala je Tajči na Facebooku.

UMRO SUPRUG TAJČI CAMERON: ‘Sada je zaista slobodan…’

Sada je njihov 12-godišnji sin, Blais Ludwig, dirnuo obitelj, prijatelje i pratitelje na društvenim mrežama objavom crteža u spomen na pokojnog oca.




Nacrtao je datum i sat tatine smrti te znak Kapetana Amerike, kako ga je nazivao tijekom njegove mukotrpne borbe s teškom bolešću.

We’ll never forget you and I’ll always love you ❤️#cancerfreakingsucks

A post shared by BlaisLudwig (@blaisludwig) on




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.