Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nina Badrić prvi put ‘uhvaćena’ u druženju s novim, kontroverznim dečkom

Autor: dnevno.hr

Nina Badrić se odlično zabavljala u jednom zagrebačkom restoranu sa svojim dečkom Tinom Bralom (52). Par je bio u društvu prijatelja te su djelovali jako zaljubljeno i blisko, javio je čitatelj 24sata, koji je ‘uhvatio’ novopečeni par u ugodnom večernjem druženju.

Šuškanja o novoj ljubavi naše pjevačice tako su potvrđena. Nina Badrić (45) već je neko vrijeme u sretnoj vezi s kontroverznim livanjskim poduzetnikom Tinom Bralom.

“Nekako završim baš s tim za koga sam rekla s njim nikad, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi”, rekla je nedavno Badrić za RTL.

Njezin novi dečko je najpoznatiji po biznisu prodaje kave kojim se bavio sredinom 90-ih godina.

“Bio sam dobavljač kave za Bosnu i Hercegovinu, radeći s nekoliko tvrtki. Nikad nisam imao probleme za zakonom, jer tad nije bilo propisa o polaganju depozita. Od 1991. do 1997. godišnje sam prodavao do 25.000 tona kave”, rekao je prije više godina za tjednik Nacional Bralo.

Kasnije je zbog svog poslovanja imao i problema sa zakonom. Tako je 2015. zaradio prijavu zbog nedopuštene trgovine duhanom. Svojedobno se u intervjuima znao hvaliti poznanstvima s Vjekom Sliškom, Vanjom Bokanom i Hrvoje Petračem.

Čini se kako se Bralo skrasio uz našu pjevačicu, koja je izbjegavala razgovore o privatnom životu nakon razvoda od Bernarda Krasnića 2017. godine.







Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.